16 évet kapott a lengyel nőt megerőszakoló kongói bevándorló

Riminiben a 20 éves Guerlin Butungu bandavezér több társával erőszakolt meg külföldi turistákat…

Az aljadékok a rimini tengerparton egy lengyel párra támadtak rá brutálisan, majd alig egy órával azután, hogy a pár nőtagját mind a négyen megerőszakolták, egy perui nőtt vertek eszméletlenre, és őt is meggyalázták.

Butungu a vasútállomáson rejtőzött, és vonattal próbált Milánón keresztül Franciaországba menekülni, amikor lecsaptak rá a rendőrök.

Maurizio Improta rimini rendőrfőnök kétszeresen kielégítőnek nevezte, hogy éppen két rendőrnő bilincselte meg a vadat. A három “fiút” már szombaton kézre kerítették.

A marokkói fivérek feladták magukat a rendőrségen, miután közzétették a köztéri kamerák képeit a négyesről. A nigériai “csínytevőt” az éjjel fogták be egy szomszédos városban a társaitól kapott információk alapján. “Európa jövőjének” korábban is volt már dolga a rendőrséggel: néhányukat lopáson érték, de szerencsére azóta is szabadon garázdálkodhattak. Az ő nevük fiatal korukra tekintettel nem nyilvános.

Butunguról érdemes tudni, hogy 2015-ben sajnos megmentették a tengeren, így került Lampedusa szigetén a migránsközpontba. A menedékkérelmét szegénynek elutasították, de humanitárius okokból 2018-ig ideiglenes tartózkodási engedélyt adtak neki hogy a “humánus” hozzáállást nők megerőszakolásával viszonozhassa.

Kuruc.info