Álljunk ki Lengyelországért!

November 26.-án a budapesti Bem József téren találkozzunk, és üzenjünk a lengyel testvéreinknek, hogy tudják: NEM HAGYJUK ŐKET MAGUKRA! Lássák meg a brüsszeli felforgatók, hogy nem csak a V4-ek erősek, hanem a két nemzet is egyet gondol és harcol a kontinens elpusztítása ellen!

Meg kell jegyezni, hogy ezt az eseményt nem MI, HANEM AZ IKSZ – Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség szervezte.

Szerintünk itt most nem lesz szükség semmilyen pártra, zászlóra és politikai beszédre. Csak magyar és lengyel lobogók kellenek, hangos rigmusok és egy kis piró. 🙂 Az egészen Lengyelországig és Brüsszelig el fog hallatszani…

Az Európai Unió szolgái nagyon mérgesek, a lengyelek meg hálásak lesznek. Abban biztosak lehetünk.

Nekünk nem érdekünk semmilyen politikai pártot minősíteni, támogatni. A magyarságunkért és életterünkért kell kiállnunk. Maga a rendezvény az, amivel 100%-ban egyetértünk és hiánypótlónak találtunk.

Ez most egy olyan esemény, amerre egész Európa felkaphatja a fejét, még az a Brüsszel is, amelyik hetente megfenyegeti hazánkat és Lengyelországot. Azért mert ellent merünk mondani az iszlamizációnak, amit ránk akarnak erőszakolni. Újra történelmet írhat a magyar nép. Újra veszélyben van nemzetünk, és ha nem lépünk, sajnos könnyen eltiporhatnak. Erősnek kell lennünk.

A brüsszeli pénzelt ügynökök, olyan aljas szinten vannak, hogy pl. Verhofstadt azt merészelte mondani, hogy a lengyel nép kollektíven náci, mert november 11.-én 100 000 hazafi ünnepelte az ország függetlenségének 99. évfordulóját.

Pogon Szceczin szurkolók

Az elmúlt hónapokban években is a világ tudtára adta a két nemzet, hogy ez a barátság Európa legerősebb szövetsége két állam között. A történelem ismétli magát, most újra ki kell állnunk egymásért, ahogy ezt több alkalommal megtette a magyar és a lengyel.

Másfél hete Toroczkai László volt a vendége a varsói Függetlenség Menetének és az egyik főszónoka. A magyar hazafit 100 000 lengyel hazafi hallgatta és köszönte meg a részvételt. Zengett a RIA-RIA-HUNGARIA rigmus több tízezer lengyel ajakról. Csodálatos dolog, meg kell becsülnünk a testvéreinket és, cselekednünk is kell.

60000 lengyel hazafi előtt mondott beszédet Toroczkai László

A másik nagy durranás volt a tavalyi Európa Bajnokság, ahol a lengyelek nyomatékosan a világ tudtára adták, hogy ők az EURÓPAI KULTÚRA VÉDELMEZŐI. És Ők nem csak beszélnek erről, a cselekedeteikben is megmutatkozik mennyit is érnek. Példát mutatnak az egész kontinensnek, gondozzák az európai, fehér, keresztény értékeket. Ez veri ki a biztosítékot Brüsszelben. Hiszen az ő mocskos tervük az egész kontinenst a szakadék szélére küldheti.

Marseille utcáin is szólt a lengyelektől a RIA-RIA- HUNGARIA:

Természetesen a szurkolók körében még erősebb ez a testvériség. Az elmúlt években többször volt rá példa, hogy együtt mentek csatába a fanatikusok. Több lengyel szurkoló is ellátogatott a bukaresti meccsünkre vagy ha éppen Ők játszottak arrafelé, akkor a magyar rigmussal bőszítették fel az oláhokat.

Erősítenünk kell a gyerekekben, a fiatalokban, az egész társadalomban azt a barátságot, amit a lengyelek felé kell kifejeznünk. Minden magyarnak tudnia kell, hogy milyen erős testvériség ez. Viszonoznunk is kell azt a szeretet, amit mi kapunk Tőlük.

Az elmúlt hetekben nagyon kijött a kontraszt a kelet és a nyugat között. 99%-ban kijelenthető, hogy a nyugat elveszett, a nagy integrálódás közepette, a kontinens őslakosai beilleszkedtek a honfoglalók által kialakított Európába. Kelet-Európa viszont küzd. Harcol és nem hagyja magát ellehetetleníteni. A varsói százezres megmozdulás viszi a prímet. Rigában és Vukovárban is tízezrek vonultak. A lettek a Függetlenség napját ünnepelték meg, a déli szomszédunknál a hősökre emlékeztek.

Csak a nacionalizmus lehet az ellenszere a brüsszeli diktatúrának:

 

Itt az idő, hogy mi magyarok is megmutassuk azt az erőt, amitől Brüsszel fél. Vasárnap 18 órakor a budapesti Bem József szobornál találkozzunk és hozzatok rengeteg magyar meg lengyel zászlót és kiáltsuk az égbe:

Polak, Węgier, dwa bratanki / I do szabli, i do szklanki / Oba zuchy, oba żwawi / Niech im Pan Bóg błogosławi.”

“Lengyel-magyar két jó barát / Együtt harcol s issza borát / Vitéz s bátor mindkettője / Áldás szálljon mindkettőre.”

UltraInfo

Az esemény linkje:

https://www.facebook.com/events/290313001481530/?notif_t=plan_user_associated&notif_id=1511352979359545