Az Erzsébet téren tartottak erődemonstrációt a választási irodánál balhézó kopaszok

A Nemzeti Választási Irodánál korábban feltűnt kopaszok az Erzsébet téren bukkantak fel tegnap kora este és a taxisokkal vitatkoztak. Információink szerint egy másik, rivális taxitársaság megbízásából a drosztok okán kialakult vita miatt tartottak erődemonstrációt. Úgy tudjuk, a kopaszokkal együtt megjelent a hírhedt Koszi-klán egyik tagja, Sz. Dániel is. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre. 

Sz.-nek egyébként veretes bűnlajstroma van: folyt ellene eljárás garázdaság, súlyos testi sértés, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és kifosztás miatt is. Hozzá köthető az az eset is, amikor 2009 áprilisában megtámadtak egy mentőautót Szigethalmon. A mentősöknek az volt a „bűne”, hogy Szigethalom belterületén lakcímet keresve lassan haladtak, ezért a mögötte levő kocsi sofőrje próbálta megelőzni a mentőt. Miután az előzés sikerült, az autó sofőrje számon kérte a mentő vezetőjét, hogy miért megy lassan, majd a félig nyitott ablakon keresztül többször megütötte a mentőst.

Az ügyben megkerestük a rendőrséget is. Ők csupán annyit közöltek, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai igazoltatást hajtottak végre. Előállításra, kényszerítő eszköz alkalmazására azonban nem került sor.

pestisracok.hu