Felmentették a rasszista celebet

Testi sértés és garázdaság miatt kellett felelnie Kállay-Saunders Andrásnak a bíróság előtt. Felmentették, míg a másodrendű vádlottat viszont bűnösnek találták, amiért egy év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték.

A Mega­sztár 5-ben feltűnt Kállay-Saunders 2013 májusában keveredett összetűzésbe két férfival a Hajógyári-szigeten, melynek következtében egy fiatalember olyan súlyos arccsonttörést szenvedett, hogy majdnem megvakult.

Korábban megjelent cikk:

Az MTVA természetesen nem zárta ki a versenyből a dzsungel hívó szavát követő közveszélyes bűnözőt, mint ahogy a magyarok szembe köpése fölött is szemet hunyt nemrég.

A bűnöző egy társával májusban vert össze egy testvérpárt a Hajógyári-szigeten.

Életveszélyt okozó testi sértés a gyanú az ügyben. A sors fintora, hogy az előember a versenybe egy olyan dallal nevezett, amelyben a “családon belüli erőszakról” énekel.

A Bors megdöbbentő részleteket tudott meg a verekedésről, amellyel kapcsolatban Saunders korábban azt hazudta: önvédelemből szállt harcba, illetve a megtámadott barátja segítségére sietett. Korábban persze még azt állította, hogy barátnőjére támadtak későbbi áldozatai.

„Saunders egyetlen ütéssel törhette el az egyik fiú orrát, akit később szemfenékcsonttöréssel is kezeltek. Testvérét is többen ütötték, amikor pedig a földre került, az énekes és a társa is fejbe rúgta őt. Pedig a fiú akkor már ájult lehetett, a testvére a testével védte őt” – árulta el a verekedés egyik, neve elhallgatását kérő szemtanúja a Borsnak.

Elmondása szerint Saunders közel fél fejjel magasabb és tizenöt kilóval nehezebb volt a verekedésben megsérült testvérek bármelyikénél. A csetepatét pedig állítólag – az egyik sérült barátnőjén kívül – többen is végignézték.

„Két szemtanúnak az adatait is felvették a rendőrök, ha kihallgatták őket, a vallomásuk segíthet a hatóságoknak tisztázni az ügyet” – folytatta a lap informátora, aki hozzátette: Saundersék létszámfölényben is voltak.

Forrás: https://kuruc.info/r/2/123358/ és Bors