Így verték meg a cigányok a volt SZDSZ-es polgármestert

Mintegy 300 alsószentmártoni cigány vonult szombaton az utcára, hogy a drávapiski polgármester, Mali Zoltán ellen tüntessen, aki kocsmát és trafikot is üzemeltet a községben. A “demonstráció” vadnyugati hangulatú csetepatéba torkollott, amiről most egy felvétel is előkerült.

Szombaton már beszámoltunk arról, hogy háromszáz cigány vonult az utcára azért, hogy elégtételt vegyenek Mali Zoltánon, Drávapiski polgármesterén.

A Szabad Pécs nevű portál most közzétett egy olyan felvételt, amelyen látszódik a támadás.

A videón látszik, ahogy egy társaság a kocsmán kívülről veszekedik Mali Zoltánnal, közben valaki berohan, és hátulról fellöki Malit a bárszékkel együtt. A polgármester ezután a földre, a székek közé terült, majd többen elkezdték verni.

Az alsószentmártoniak szerint Mali Zoltán önkényuralmat gyakorolt és ebből lett elegük, ezért “emelték fel a hangjukat”. Mali Zoltán szerint azonban azért támadták meg, mert felemelte a hangját az ellen, hogy az alsószentmártoni polgármester szerinte lopja az emberek pénzét.

A rendőrség négy ember ellen nyomoz az ügyben, csoportosan elkövetett garázdasággal gyanúsítják őket. Az egyik gyanúsított Budai László, Alsószentmárton polgármestere.

Hunhír