Katasztrófa előtt áll Svédország

Ez a 163 ezer frissen érkezett migránsnak csak töredéke. Beláthatatlan folyamatok előtt áll a svéd társadalom, ha a politikusai nem tudnak vagy nem akarnak változtatni.

A svéd parlament negyven évvel ezelőtt szavazta meg, hogy Svédországot multikulturálissá kell tenni. Ezzel nem is volt baj, amíg – főként Európából, legalább átlagos intelligenciájú és szakmával is rendelkező egyének és családok települtek át a jobb élet reményében.

De még nekik is évekbe telt, amíg integrálódtak és megtanultak svédül. A tárt karokkal befogadott ázsiai és afrikai tömeg azonban minden szempontból különbözik tőlük.Például

a frissen Svédországba érkezett 163 ezer migráns közül csupán 493 fő dolgozik – jelentette a Svéd Munkaügyi Hivatal. Ez az összes betelepültnek mindössze 0,3 százaléka!

Olof Åslund, az uppsalai egyetem égisze alatt működő Piacstratégiai Elemző Intézet elnöke szerint a legnagyobb baj, hogy a bevándorlók többsége nem is érti, hogy a jó munkahelyekhez oktatásra van szükség. Még azok a kevesek is, akik dolgoznának, úgy gondolják, bármilyen munkakör betöltésére alkalmasak…

Arról nem is beszélve, hogy a migráció kezdete óta eltelt időben az erőszakos bűncselekmények száma 300%-kal, a szexuális bűntetteké pedig 1000%-kal emelkedett. Minden jel szerint beláthatatlan folyamatok következnek az országban.

A-znewsonline.com