Novák Előd: A közélet szégyene, hogy ez az őrjöngő Simicska-fi(cs)ú(r) a Magyar Nemzet kiadójának vezetője lehet

Ennél nagyobb ellenpropaganda a Jobbiknak és a Simicskának sem kell.

Novák Előd (Ex-Jobbik, vadhajtás, korábbi radikális politikus) a Facebookon osztotta meg gondolatait a Simicska – Orbán vitáról.

Simicska szétlopta az országot, majd miután összeveszett Orbánnal, azt hiszi, már nem kell elszámolnia a fideszesekkel közösen lopott (s ki tudja, hogyan szétosztott) vagyonával. Vajon Mészáros Lőrinc és Andrew G. Vajna is szabadon távozhatna a közpénzekből összehordott milliárdjaival, ha mondjuk elszámolási vitába keveredve kiszállna a Fidesz-maffiából? A közélet szégyene, hogy ez az őrjöngő Simicska-fi(cs)ú(r) a Magyar Nemzet kiadójának vezetője lehet. Ahogy Habony sem háborodhatott fel ibizai képének közlésétől, és Rogán sem kezdeményezett vizsgálóbizottságot a helikopterezésének lefotózása miatt, úgy szerintem Simicskáéknak is tűrniük kellene, ha lencsevégre kapják pl. egy sportmérkőzés VIP-páholyában…

Simicska Lajos egyre nyíltabban vállalja kapcsolatát a Jobbikkal – írja a 888.hu

Mint már korábban megírtuk, Simicska Lajos nyíltan beismerte, hogy a Jobbikkal szimpatizál. A vállalkozó azt mondta, hogy nem bútoroztak össze a Jobbikkal, illetve nem állapodtak meg semmiben, ám

minden szimpátiám a Jobbiké”

A milliárdos úgy véli, hogy ha a Jobbik nem veri meg a Fideszt 2018-ban, akkor más ezt nem tudja megtenni.

Ha összebútorozás nem is, de nyílt smúzolás már a hétvégén megvolt a Jobbik és Simicska között. A kézilabda-rajongó Simicska családja társaságban nézte meg a Veszprém-PPD Zagreb BL-meccset a stadion VIP-páholyában. A meccs alatt csatlakozott hozzájuk Varga-Damm Andrea jobbikos politikus is.

 

Az eseményéről még egy Facebook-posztot is kitett a hölgy, ám Simicska Lajost nem említi benne.

Varga-Damm Andrea Vona Gábor bizalmát élvezi. A Jobbik elnöke 2014 decemberében jelentette be, hogy a párt Varga-Damm Andreát indítja a veszprémi időközi választáson. A jelöltet Vona a devizások „Jeanne d’Arc”-jaként mutatta be a parlamentben – a Simicskával való smúzolás miatt mondhatjuk, hogy tényleg közel került a tűzhöz.

A közös szurkolásra néhány héttel azután került sor, hogy a vállalkozó fia, Simicska Ádám a Jobbik győzelmét jósolta egy interjúban. Simicska és a Jobbik közeledésének korábban is több jele volt, egyre-másra bukkantak fel hírek arról, hogy Vona Gábor Simicska Lajossal tárgyalt. Ilyen jel lehet az is, hogy a tapolcai időközi választás idején látható volt, hogy a jobbikos jelöltnek annyi plakátja volt, mint a Fideszes és az MSZP-s ellenfelének együttvéve. Ez csak úgy volt lehetséges, hogy Simicska a Jobbik rendelkezésére bocsátotta plakáthelyeit. Feltűnő volt az is, amikor a Jobbik jelenléte hirtelen megnőtt a Simicska-médiában. A Hír TV például először közvetítette Vona Gábor évértékelőjét – írja a Blikk.

Simicska nem kívánt nyilatkozni a közös szurkolásról.