Toroczkaiék fogták el először a kameruni erőszakolót

Pierre Paul Menyoa, a nagy erőkkel keresett kameruni erőszakoló is a magyar-szerb határon tört be Magyarországra “menekültként” 2015-ben – közölte Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere. Facebook-oldalán hangsúlyozta: hiába fogták el, az akkori EU-konform törvények miatt szabadon kellett engedni, mint az Iszlám Állam terroristáját is.

Mint ismert, a kameruni focista a Pest megyei Kartalon megerőszakolt egy 15 éves magyar lányt.

A budapesti afrikai fociklub játékosa a fiatalkorú lányt megerőszakoló férfi

Ez a patkány is itt, a magyar-szerb határon tört be Magyarországra “menekültként” 2015-ben, s hiába fogtuk el, az akkori EU-konform törvények miatt szabadon kellett engedni, mint az Iszlám Állam terroristáját is. Azóta is itt járt-kelt a mi hazánkban, s most a Pest megyei Kartalon megerőszakolt egy 15 éves magyar lányt. Fontos a jogi határzár is, hogy ne engedjük szabadon jönni-menni Magyarországon a hozzá hasonló vadállatokat.

A neve Pierre Paul Menyoa, Kamerunból tört be hozzánk “menekültként”, pedig nem tudom milyen háború van Kamerunban. A döbbenet az, hogy ennek ellenére szabadon maradhatott Magyarországon. Aki látja, ne próbálja befogni, hanem értesítse a rendőrséget, mert a nemi erőszak miatt körözik ezt a férget.

https://www.facebook.com/laszlo.toroczkai/?fref=ts