Újra akcióban a szurkolók. Egy másik állatkínzónál jártak

Szurkolók az állatokért!

https://www.facebook.com/allatkinzasellen/?fref=ts

Ígértem pár sort Szigethalomról, ahol az egyik véglény, múlt héten brutálisan összevert egy kutyust

Hosszú beszámolót nem szeretnék, már csak azért sem, hogy megértsék a hozzá hasonló lelki sérült férgek, hogy mi lesz a dolgok menete mostantól.

Megláttuk a videót, és azonnal tudtuk, hogy megyünk, a kérdés csak az volt, hogyan és milyen formába köszönünk be Zolinak!
Végül úgy döntöttünk, hogy nem az éjszaka közepén toppanunk be hozzá, de ennek csak az az oka, hogy maximálisan tiszteletben akarjuk tartani minden bűnöző környezetét, így nem akartunk másnak ártani azzal, hogy hajnal kettőkor állítunk be egy kávéra, mert tudjuk, hogy a kávédaráló bizony hangos, és felverheti a környék békés polgárait..Szóval maradtunk a fakultatív természetjárásnál, amire cirka 25 szurkoló és 25 civil érkezett csütörtök este, s ennek kimondottan örültünk, mert ez az arány a számoktól függetlenül jól mutatja, hogy mennyire közös ügyről van szó! A lányok aránya még mindig nagyon magas, amit én nem bánok 🙂 de ismét szeretném jelezni a srácoknak, hogy bizony a mai lányok már a tökös palikra buknak, a páva fazonú puhapöcs style már nem divat, szóval szedjétek össze magatokat, és legyetek FÉRFIAK, és álljatok fel a fotelből!

A látogatás maga remekül sikerült, és úgy hírlik az elkövető is érzi már, hogy az elkövetkező időszak bizony nem a vidám és gondtalan életet rejti számára, mert azt bizony csúnyán el….baszta!
Ezt el is mondtuk neki, úgy tűnt meg is értette, bár úgy nézett ki mint aki összepisálta magát, a szavakat sem igazán találta, de azért úgy festett, mit akihez eljutott az üzenet..

Az ügyben várjuk a hatósági fejleményeket, nagyom remélem, hogy a helyén kezelik majd az ügyet,mert sajnos van egy hozománya is ennek az ügynek, nevesen az, hogy a környékről RENGETEG BEJELENTÉST KAPTUNK! Utána fogunk járni, de úgy hírlik, a környéken a szervek nagyon lazán kezelik az állatkínzás ügyét, szóval sajnos sűrű vendégek leszünk erre…

Folytatása következik!

Szurkolók az állatokért póló rendelés:

[email protected]

PÓLÓRENDELÉS: [email protected]